Naša ekipa Mlađih Pionira niže fenomenalne rezultate. Od početka prvenstva pa do danas, odigrano je osam utakmica, a ovi sjajni momci još uvek ne znaju za izgubljeni meč.

Sve je počelo pre dve godine kada je trener Marko Rodić okupio grupu dečaka, zaljubljenika u ovu sjajnu igru. Već po prvim treninzima se videlo da tu postoji energija koja može doneti odlične rezultate.

U prvoj sezoni su se takmičili u Fair-Play ligi igrajući fudbal 9. Još tada su bili tvrd orah za svakog protivnika. Sada, kada je ekipa stasala, pravo je zadovoljstvo gledati njihove utakmice. Svaki meč obiluje prelepim potezima, gde se nižu fenomenalni driblinzi i još lepši golovi. Kao dokaz onoga o čemu pričamo stoji tabela u kojoj pored osvojenih bodova stoji da je ekipa u 8 utakmica postigla 43 gola.

Da sve to nije slučajnost govore reči trenera Rodića: „Dečaci odlično rade na svakom treningu, uvek su spremni da prihvate savete i sugestije od strane trenera. Ono što me posebno raduje je da svakim danom sve više i više napredujemo, a igrači me na svakom treningu pozitivno iznenađuju svojom fudbalskom veštinom i maštom.“

Našim igračima i njihovom treneru želimo još mnogo pobeda i sjajnih akcija i golova. „Oni su naš ponos, oni su Ekipa o kojoj se priča.“

 

21 октобра, 2019