Svi koji prate beogradski fudbal znaju koliko je teško izboriti promociju u viši rang iz bilo koje lige. Prethodnih godina posebno teško je bilo to uraditi u kategoriji omladinaca jer svake godine postoji 4-5 ekipa koje su sličnog kvaliteta i pretenduju na sam vrh tabele. Ništa drugačije nije bilo ni ove godine, odlično su igrale i ekipe Ade, Beograda, Crvenke i Budućnosti (D), ali na kraju kroz cilj prve su prošle ekipe Ade i Rakovice.

Navikli su nas ovi momci na uspehe, gde god da su išli, gde god da su se takmičili, donosili su na naš stadion samo dobre rezultate i lepe vesti. Pedvođeni sjajnim trenerom Arsićem koji je ovu ekipu okupio i oblikovao još pre 5 godina, uspeli su da izvojevaju pobedu na stadionu Dorćola. Bila je teška utakmica, ali uspeli smo da pobedimo rezultatom 1:0 i tako obezbedimo plasman u I omladinsku ligu za narednu sezonu.

Generacija 2002. definitivno ostaje upamćena kao jedna od najuspešnijih u istoriji našeg kluba. Radujemo se što ćemo te iste momke od sledeće sezone gledati u sastavu naše Seniorske ekipe. Znajući šta su sve postigli u omladinskom stažu, ne sumnjamo da će doprineti tome da u narednim godinama i naš I tim stigne do značajnih rezultata.

23 маја, 2021